torsdag 4 mars 2010

Två sovstunder = en body

Först ut i de nya molntygerna är en liten body till lill-skruttan. Eller liten och liten...jag tycker nog att den ser rätt stor ut :-) Hon växer ju dock så det knakar, så den är nog snart för liten. Den blev lite vid runt benen, men med hennes lår så blir det nog bara bra. Som vanligt är det dock slut på tryckknappar här hemma, så helt klar är den ju inte. Gäller köpstopp även på tryckknappar??? Det kan det väl inte göra, va??? :-) Skulle faktiskt vilja beställa en Prym-tång istället för att måsta banka med hammaren, så mycket smidigare. Får väl se hur det blir med den saken...köpstoppet till trots...

En liten undring också när jag ändå skriver. Finns det någon som har tips på ett bra singoallamönster i stl.80? Skulle vilja sy några sådana inför sommaren.

Mönster: ritade med utgång från Meedom form 1 stl.68, använde samma benskärning som på den förra jag ritade, men förlängde den lite. Tänkte att denna skulle motsvara stl.74 ungefär.

Material: Molninterlock och vit interlock JNY

Bäst: Tycker att den blev "vårig", men vi får väl se hur länge det vita håller sig vitt - barnmat är ju rena skräcken på kläder...

Sämst: Fick sprätta en del (hatar det) samt de där tryckknapparna då...

Såg förresten att det varit 999 besökar här, så du som blir nummer 1000 blir den första som ser den här bodyn. Ge dig gärna till känna genom en liten kommentar.

4 kommentarer:

  1. Härlig body.
    Prymtången är helt klart värd pengarna. Supersmidig att använda.
    Jag har ritat ett singoallamönster. Hojta bara till om du är intresserad.

    SvaraRadera
  2. Lika roligt som förra gången,.....det är syrran som får vara hela tusentalet även i denna blogg :-)
    finfin body iaf.
    kram

    SvaraRadera
  3. Fin body, tycker dte lila molntyget ser fint ut i färgen!

    SvaraRadera
  4. Å va fin den blev!! Va även riktigt fina dynor till ikea barnstolen du gjort till Anna:) Du är duktigt du!!

    SvaraRadera