onsdag 5 januari 2011

Randigt, randigt...

Fortsätter att utnyttja lillasysters sovstunder till att sy klart sådant som ligger på sybordet, nu innan vardagen drar igång med full kraft igen. Dagens "göra klart" blev två muddbyxor till lillasyster som legat ihopsydda ett bra tag, men saknade muddar och resår. Det har blivit mycket enfärgade byxor på slutet (ibland blir jag bara föör praktiskt...) så det var dags att det hamnade lite "roligare" byxor i lådan också. Hade lite svårt för att bestämma mig för färgerna på muddarna. Till de rosarandiga tyckte jag inte att jag hade någon bra färg som matchade och till de vågade ränderna gick det ju att matcha med alldeles för många... :-) Valet föll således på neutralt vita och svarta.

Mönster: eget stl. 90

Material: rosarandig velour från Wahlmans (köpt för rätt länge sedan), vågade ränder i velour från JNY samt muddväv från Ohlssons.

Bäst: Att jag helt enkelt valt att sy istället för att bara plocka och städa när det blir lugnt i huset en stund. Det tillhör inte vanligheterna...

Sämst: Att jullovet snart är över för den här gången.

2 kommentarer:

  1. Härliga brallor! Här är en som allt som oftast prioriterar att sy framför att plocka när lillebror sover:) Nu är han dock snart i det läget att han kommer att sluta sova middag så då lär systunderna bli färre:(

    SvaraRadera
  2. Snygga byxor!! Härligt att du tog dig lite sytid!Velourtyget till vänster var himla fint! Har inte hört om Wahlmans innan, var finns det?

    SvaraRadera