lördag 5 juni 2010

Var är sommaren?

Solen skiner, men det blåser och det blåser till och med kallt. Burr! Men det innebär ju att mössor fortfarande är lite aktuellt trots att vi är en bit in i juni.

Den svarta mössan fick namntrycket åt ett annat håll än vad jag brukar göra eftersom bilen körde åt det håll den gjorde. Det kändes bättre att den körde framåt än bakåt på huvudet helt enkelt. I övrigt känns det inte som att det är så mycket att säga om detta. Ni har sett dem förr - och kommer nog att få se dem igen...

Har så mycket idéer på annat jag skulle vilja sy, men tyvärr räcker tiden inte till alls för stunden - och på tisdag åker sambon till USA i två veckor, så blir det något sytt över huvudtaget innan midsommar känns det som en rejäl bonus.

Nu håller vi tummarna för lite sommarvärme!

2 kommentarer:

  1. Fina mössor! En sån skulle vi verkligen ha behövt idag som det har blåst is kalla vindar. Som sagt, var är sommaren?!

    SvaraRadera
  2. Tack för din givande kommentar hos mig. Precis så som du skriver har jag börjat känna också: att det inte håller att sy så mycket med tre små. Det gick den första månaden när lillan sov så mycket, men nu börjar hon "vakna". Och sen vill jag ju inte missa barnen. Det är nog därför som jag i tankarna gått över till annat sorts pyssel. Tex hitta gamla ramar på loppis att måla i färgglada färger. Ett pyssel som barnen kan hjälpa mig med ju.

    SvaraRadera