måndag 12 april 2010

Livebild och en singoalla till...

Inser att jag är lite dålig på att lägga in live-bilder på kläderna jag syr, men här kommer i alla fall en på lillasyster i sin fordons-singoalla. Jag gillar klänningen skarpt och hon gillar att stå :-)

Jag har ju lite lätt dille på singoallaklänningar för stunden - tycker att de är sååå fina. Den här ska dock skickas till lillkusinen. Eftersom fröken är rätt tunn så skippade jag sömnsmånen på den så att den blev lite smalare. Hoppas att den kommer att passa till sommaren.
Mönster: still the same...Pernillas - denna gång i stl.74/80 eftersom jag gjorde den lite mindre.
Material: molninterlock från JNY - rätt bekant för de flesta...
Bäst: Att solen äntligen skiner och att snön så sakteliga börjar smälta - ingenting som har med detta att göra direkt, men det är i alla fall bäst just nu :-)
Sämst: Att det inte blivit så mycket sytt som jag velat - varken orken eller tiden har funnits, men med solsken kommer lite ork tillbaka i alla fall :-) hur det är med tiden är väl en annan sak... :-)

4 kommentarer:

 1. Jättefin! och söträkan så klart stående. Tänk hon kommer ju att tro hon är modell snart, som hon får posera med kläder hela tiden :-)
  kram systeryster

  SvaraRadera
 2. Fina singoallor! Gillar det lila molntyget, har inte beställt något men måste nog beställa hem lite, om det finns kvar?

  SvaraRadera
 3. Jättefina klänningar och en supersöt liten modell :D

  SvaraRadera